PK CONSULTING GROUP

Facebook Twitter Linkedin amea normal amea icon amea icon font increase icon font decrease icon
1

PK CONSULTING GROUP

Η εταιρεία

PK CONSULTING GROUP

image description

Η εταιρεία

Παρουσίαση

Η PK CONSULTING GROUP ιδρύθηκε με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών. Σύντομα διεύρυνε τη σειρά των υπηρεσιών της συμπεριλαμβάνοντας τις υπηρεσίες Αναδιαρθρώσεων, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων εταιρειών. Με μία ευρεία γκάμα πελατολογίου τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, μία σειρά αξιόλογων συνεργασιών και βασιζόμενη πάντα στη βαθειά γνώση της αγοράς και την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της, η PK CONSULTING GROUP κατέχει μία ξεχωριστή θέση στον κλάδο της.

Χαιρετισμός

Η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, με επένδυση στη γνώση και τον ανθρώπινο παράγοντα και με αιχμή την ποιότητα, τη διαφοροποίηση και την κάλυψη των αναγκών απαιτητικών χρηστών, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη επιλογή σήμερα. Εμείς, οι άνθρωποι της PK CONSULTING GROUP, αντιλαμβανόμενοι τις νέες επενδυτικές προκλήσεις, προσφέρουμε μέσα από την εμπειρία μας εξειδικευμένες συμβουλευτικές και οικονομικές υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών έμπρακτα, με την αξιοποίηση δύο διαφορετικών συμβουλευτικών μορφών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.
Στόχος μας, η ανάπτυξή σας.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

 Διευθύνων Σύμβουλος
signature

 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Για την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων μας στις συμβουλευτικές και τις οικονομικές υπηρεσίες

 • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

  Για την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και το σεβασμό μας προς τον πελάτη

 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Για το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών μας

 • ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

  Για το ευρύ φάσμα συνεργατών

 • ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

  Για το κύρος του πελατολογίου μας

 • ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

  Για το υψηλό ποσοστό επιτυχίας όσον αφορά στην έγκριση των επενδυτικών προτάσεων

Διότι όλα τα παραπάνω κατατάσσουν την PK CONSULTING GROUP ανάμεσα στις πρώτες επιλογές επενδυτικού συμβούλου για την εταιρία σας, προσφέροντας υπηρεσίες υπεροχής, που σας οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

2

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

3
image description

«Σεβασμός απέναντι στον άνθρωπο»

Αρχές της PK CONSULTING GROUP είναι το ήθος, η δέσμευση, η ειλικρίνεια και ο απόλυτος σεβασμός όχι μόνο απέναντι στον πελάτη, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. Για εμάς, η επιχειρηματικότητα βασίζεται πρωτίστως στην ορθή επικοινωνία, θέτοντάς την ως βάση για τη δημιουργία ιδεών, προτάσεων, δημιουργικότητας και επιχειρηματικών λύσεων.

«Τα παιδιά είναι η μόνη μορφή αθανασίας για την οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι»

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τα παιδιά είναι η ελπίδα για το μέλλον, η PK CONSULTING GROUP προσφέρει τη βοήθειά της στο "ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS" και στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ", συνεισφέροντας στην προσπάθεια. Δέσμευσή μας αποτελεί η συνεχής επαγρύπνηση σε θέματα που αφορούν το παιδί, καθώς και η προσφορά απέναντι σε αυτά.

image description
image description

«Η φύση δεν παραβαίνει ποτέ τους δικούς της κανόνες»

Η PK CONSULTING GROUP υποστηρίζει έμπρακτα έναν επιχειρηματικό τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον. Ως αρχή μας είναι η λογική χρήση χαρτιού, πλαστικού και λοιπών πόρων, ώστε να ελαχιστοποιούμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της καθημερινής επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Για τον λόγο αυτό, απορρίπτουμε την αλόγιστη χρήση χαρτιού και λοιπών αναλωσίμων και προμηθευόμαστε μόνο την απαραίτητη ποσότητα ανακυκλώσιμων προϊόντων, ενώ ακολουθούμε όλες τις διαδικασίας ανακύκλωσής τους στους κατάλληλα διαμορφωμένους κάδους. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε σε λογικά πλαίσια τον μηχανολογικό εξοπλισμό (εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα, κλιματισμό τκλ), ώστε να συνεισφέρουμε το δυνατόν περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος.


Eταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Για μας, κάθε εταιρεία αποτελεί αναπόσπαστο κρίκο του κοινωνικού συνόλου στο οποίο δραστηριοποιείται, καθώς επηρεάζει και επηρεάζεται από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης της. Στην PK CONSULTING GROUP αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον και συνεισφέρουμε ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της PK CONSULTING GROUP. Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου της L’ Aquila Ιταλίας. Με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση και Διαχείριση Βιομηχανικών Μονάδων ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, είναι γνώστης της Οικονομικής Επιστήμης, την οποία γνώση ενίσχυσε μέσα από την εμπειρία του στον τομέα της Διαχείρισης Περιουσιακών στοιχείων μεγάλων εταιριών στο Μιλάνο όπου και εργάστηκε σαν στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας. Σύντομα διεύρυνε τις γνώσεις και την εμπειρία του και στον ευρύτερο Συμβουλευτικό και Επενδυτικό τομέα.

Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing σε πολυεθνικές αλλά και μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και Senior Project Manager Έργων επί σειρά ετών μεγάλης Συμβουλευτικής εταιρείας, καθώς και αξιολογητής επενδυτικών προτάσεων, κάτοχος άδειας εξασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, η οποία βασίζεται στον έλεγχο, αξιολόγηση, υποβολή και διαχείριση Επενδυτικών Προτάσεων στα πλαίσια των Επενδυτικών Νόμων 3299/04 , 3908/11, 4146/13, FAST TRACK LAW καθώς και Προγραμμάτων του Γ ΚΠΣ και ΕΣΠΑ 2007-2013.

- Σήμερα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PK CONSULTING GROUP, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία τόσο στην Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων, όσο και στην Δημιουργία και Διαχείριση Επενδυτικών Προτάσεων ανοίγοντας νέους ορίζοντες εφαρμόζοντας μια πολιτική εξωστρέφειας και δημιουργίας συνεργειών με δυνατούς οίκους του εξωτερικού (ATIEH INTΕRNATIONAL, TREATMENT ABROAD) αλλά και του εσωτερικού συμβάλλοντας στην καλλιέργεια ενός καλύτερου επενδυτικού κλίματος της χώρας μας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Ο Βασίλης Τρύφωνας είναι Διοικητικός Διευθυντής της PK CONSULTING GROUP. Στην δεκαπενταετή επαγγελματική πορεία του έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κυρίως στο τομέα της Διαχείρισης Έργων (Project Management). H εμπειρία του είναι βασισμένη στα παρακάτω:

Resource loading (recruitment/staffing)

Resource leveling (sharing resources)

Team building / Team consensus

Budget management

Developing project scope (budget and delivery dates)

Customer relationships

Cost management

Continuous design improvements and conducting status meetings and customer reviews

Είναι Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του SURREY, και κατέχει Master Στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration) από το Nottingham Trent University.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Θεμελιώδης αρχή της φιλοσοφίας της PK CONSULTING GROUP είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς θεωρείται βασική προϋπόθεση για την επιτυχή δραστηριοποίηση και ανάπτυξη της εταιρίας.

Η PK CONSULTING GROUP απαρτίζεται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της συμβουλευτικής των επιχειρήσεων, τα οποία σε συνδυασμό με ένα εξειδικευμένο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καθιστώντας την εταιρεία σίγουρη επιλογή για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

4