PK CONSULTING GROUP

newsletter Facebook Twitter Linkedin amea normal amea icon amea icon font increase icon font decrease icon
1

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

της PK CONSULTING GROUP

image description

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στην PK CONSULTING GROUP ενισχύουμε τη μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο με αξιόλογες συνεργασίες. Ισχύς εν τη ενώσει, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 • Adesse anwälte Eckhardt & Packi Partnerschaft mbB  H “adesse anwälte Eckhardt & Packi Partnerschaft mbB” είναι μία ανεξάρτητη διεθνής δικηγορική εταιρεία, με έδρα το Βερολίνο, η οποία στηρίζει τις ιδέες και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στο εξωτερικό. Η εταιρεία βοηθάει επιχειρήσεις και οργανισμούς από όλο τον κόσμο όσον αφορά στις επενδύσεις και τις δραστηριότητές τους στη Γερμανία, και δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη σταθερών, προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες της.

  Η PK Consulting Group ενώνει της συμβουλευτικές της δυνάμεις με την “adesse anwälte” για να προωθήσουν μαζί επιτυχώς τις επιχειρηματικές σας δράσεις εκτός συνόρων.

 • ARACON  H PK CONSULTING GROUP ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Διεθνή Αυστριακή Συμβουλευτική Εταιρεία ARACON, προσφέροντας μαζί τις υπηρεσίες τους στον τομέα των Συγχωνεύσεων και των Εξαγορών επιχειρήσεων.

  Η ARACON είναι μια Διεθνής Συμβουλευτική Εταιρεία που εξειδικεύεται:

  - Σε Στρατηγικές Συμβουλευτικές υπηρεσίες
  - Σε Υπηρεσίες Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (M&A services)
  - Στην παροχή Συμβουλών και Ανάπτυξης των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στη Μέση Ανατολή και την Κίνα.

  Η συνεργασία της PK CONSULTING GROUP με την ARACON, έγινε με στόχο την παροχή εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, στους παρακάτω τομείς:

  • Εξεύρεση πιθανού Επενδυτή
  • Αναζήτηση Αγοράς Στόχου
  • Due diligence of target
  • Business plan challenging and support
  • Προεργασία και διαχείριση των συναλλαγών
  • Στρατηγικό Development & Development Ολοκλήρωσης
  • Διαπραγματευτική υποστήριξη και διαμεσολάβηση μεταξύ των μερών για κλείσιμο συμφωνιών
  • Διαχείριση θεμάτων που άπτονται πολιτιστικών διαφορών καθώς και πιθανών ζητημάτων επικοινωνίας

  Όραμα της συνεργασίας μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, τόσο στους Έλληνες επενδυτές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό, όσο και στους ξένους επενδυτές που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα.

 • Atieh International GmbH  H PK CONSULTING GROUP ανακοινώνει τη συνεργασία της με το διεθνή συμβουλευτικό όμιλο Atieh International (www.atiehinternational.com). Η Atieh International GmbH (AI), μια ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων με έδρα την Βιέννη, αποτελεί το διεθνές σκέλος του ομίλου Atieh Group (www.atiehgroup.com), ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της επαγγελματικής συμβουλευτικής από το 1994 με πελάτες στη λίστα του Fortune 500 (λίστα με τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Αμερικής), σε τομείς όπως η ενέργεια, η φαρμακοβιομηχανία, οι τηλεπικοινωνίες κ.α.

  Η Atieh International GmH προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται α) Strategy & Risk Management, β) Human Resources Solutions και γ) Intercultural Competence, σε όλα τα στάδια εξέλιξης μιας επιχείρησης, όπως:

  • Pre market
  • Company Development
  • Market Development
  • Operations
  • Post market

  Τα στελέχη της Atieh International κατέχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσω της δραστηριοποίησης της στις χώρες της Μέσης Ανατολής και τις αναδυόμενες αγορές για πάνω από 20 χρόνια.

  Οι δύο εταιρείες μέσω της συνεργασίας τους αποσκοπούν στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών τόσο στους Έλληνες επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις χώρες δραστηριοποίησης της Atieh International, όσο και στους ξένους επενδυτές που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τις επενδυτικές ευκαιρίες της Ελλάδος.

 • Treatement Abroad  Η PK Consulting Group ανακοινώνει τη διεθνή συνεργασία της με την εταιρία Treatment Abroad, η οποία εξειδικεύεται στο κομμάτι της ανάπτυξης - διαφήμισης του Ιατρικού Τουρισμού.

  Μέσω αυτής της συνεργασίας προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία προβολής των υπηρεσιών των ενδιαφερόμενων στο εξωτερικό, με σκοπό τη προσέλκυση ξένων ασθενών καθώς και τη σημαντική αύξηση της πελατειακής βάσης του κέντρου τους.

  Η www.TreatmentAbroad.com κατατάσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο ως η κύρια ιστοσελίδα ιατρικού τουρισμού για ενδιαφερόμενους που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με κοσμητική χειρουργική, οδοντιατρική, θεραπείες γονιμότητας, νοσοκομειακή περίθαλψη και άλλες υπηρεσίες υγείας στο εξωτερικό.

  Εν γένει, οι ιστοσελίδες του ομίλου o οποίος εδρεύει στην Αγγλία, προσελκύουν περισσότερους από 1.000.000 επισκέπτες καθώς και 5.000 αιτήματα για θεραπείες και υπηρεσίες υγείας κάθε μήνα.

  Η συνεργασία αυτή έρχεται ως συνέχεια της ψήφισης του Επενδυτικού Νόμου και της δυνατότητας υπαγωγής του τουρισμού υγείας σε αυτόν. Οι δύο εταιρίες είναι σε θέση να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και λύσεων σε άτομα ή εταιρίες που εμπλέκονται με την υγεία και αναζητούν τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης των εργασιών τους.

 • Mavvidis + Partner  Η PK Consulting Group, όντας πάντα κοντά στις ανάγκες των πελατών της και των έργων τους, ενσωματώνει στην γκάμα των υπηρεσιών της, σε συνεργασία με την Mavvidis + Partner, τον τομέα project management κατασκευαστικών έργων.

  Έχοντας δουλέψει σε έργα σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, η ομάδα αυτή μπορεί να παρέχει ολική διαχείριση τεχνικών έργων ή και μεμονωμένα μέρη του project management, όπως για παράδειγμα το συντονισμό διαδικασιών, τον έλεγχο ποιοτήτων, την τήρηση προϋπολογισμών, κλπ., σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου.

  Με άριστη τεχνογνωσία, αλλά και πολυετή εμπειρία ακόμα και σε μεγαλύτερης κλίμακας τεχνικά έργα, το team μας μπορεί να υποστηρίξει δυναμικά κάθε επενδυτή στην επίτευξη των στόχων της επένδυσης του.

 •  

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

2